sábado, 25 de octubre de 2014




En castellano aquí
Presentació internacional del documental
 
26 Octubre

Director: Jon Herranz. Productor: Gerard Peris
Aquest diumenge 26 d'octubre a les 20:30h es presenta el documental "Sikyong. La revolució política del 14è Dalai Lama", dins del marc del XI Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona. La projecció es farà als Cinemes Girona de Barcelona (c/ Girona 175 (entre Còrsega i Rosselló). Entrada: 4 euros.
La Fundació Casa del Tibet, com una de les entitats col·laboradores, i després d'haver rebut aquesta mateixa setmana a la seva seu al Sikyong Lobsang Sangay, anima a tots a assistir a aquesta estrena internacional per conèixer, des d'una altra perspectiva, l'organització de l'exili tibetà.
El Ven. Thubten Wangchen assistirà a la projecció acompanyat d'alguns representants de la Comunitat Tibetana i amics de la fundació.
Agraïm per endavant la difusió d'aquesta pel·licula i la vostra participació.
Sinopsi

Documental que analitza el procés democràtic viscut a la comunitat tibetana a l'exili a partir de la transferència dels poders polítics de la XIV Dalai Lama a favor del Sikyong Lobsang Sangay, el primer líder polític elegit democràticament al Tibet. Durada: 120 minuts. Idioma: anglès amb subtítols en espanyol.

Més informació: http://www.festivaldecineyderechoshumanos.com/
Dia i hora: Diumenge 26 d'octubre a les 20:30h
Lloc: Cinemas GIRONA de Barcelona (c/ Girona 175 - entre Córsega i Rosselló)
Dirigida per: Director por Jon Herranz. Productor: Gerard Peris
Aportació: 4 euros
Activitats a la FCT aquí >&gt